NPO
NTR

In deze aflevering van ‘Mangiare!’ praten we over drie begrippen waarmee we het hele jaar door om de oren geslagen zijn: duurzaam, betaalbaar en gezond. Zijn deze begrippen niet meer dan marketingtools, lege hulzen of kunnen we echt een stap vooruit maken?

 Aan tafel vier lekkerbekken van de bovenste plank:

Wijnschrijver Nicolaas Klei, de man achter de Supermarktwijngids

‘koningin van de kaas’ Betty Koster, de vrouw achter de kaaswinkels l’Amuse

Ondernemer Iens Boswijk, de vrouw achter de restaurantsite Iens.nl

En, als iedere maand, kookboekenfanaat Jonah Freud die een heerlijk en eerlijke schotel voorzet: captain’s dinner (kapucijners met diverse soorten spek & zuur)

Verslaggever Chris Bajema reist af naar de Zuidermarkt in Amsterdam Oud-Zuid waar een bewonerskollektief een gezonde, duurzame en betaalbare markt bestiert.

  Mangiare!, een programma om je vingers bij af te likken…

www.radiomangiare.nl     Presentatie: Petra Possel

  1. Komt het recept van het Captain's Dinner nog op de site?
    En hoe heet de "maise" ook al weer die als hoofdbestanddeel groente heeft en nu nog alleen maar in de belse supermarkt verkrijgbaar is?

    24 januari 2012 16:58 Carmen van Boort