NPO
NTR
10 september 2010

In de eerste uitzending van Mangiare! praat Petra Possel met Will Jansen, hoofdredacteur van het culinaire magazine Bouillon. Hij neemt deze week deel aan KunsthalKookt, het cultinaire festival in de Kunsthal in Rotterdam.

Ons proefpanel wordt deze maand bemand door Nicolaas Klei, de wijnschrijver proeft in opdracht van Mangiare! drie biologische wijnen.

Verslaggever Chris Bajema duikt  in de keuken met Jihad Alariachi, die aan het einde van de Ramadan culinaire voorbereidingen treft voor het Suikerfeest.

Jonah Freud gaat in verschillende kookboeken op zoek naar een recept voor scones. Welk boek levert het smakelijkste resultaat? U hoort het, in de keuken van Mangiare! Live op radio 1 van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - het culinaire magazine, live op Radio 1 van 19.00-20.00, voorlopig één vrijdag in de maand, presentatie: Petra Possel

Terugluisteren? Klik op deze link: Mangiare! 10 september 2010

 1. heerlijk programma! maar even een opmerking: Dhr.Van Dam zei: wanneer je het goed kunt kopen, maak ik het niet...zelf heb ik, wanneer ik een nieuw recept lees of iets in de winkel vind, dat ik het altijd zelf wil maken! dat is voor mij namelijk het leuke van koken...

  Maarten van Lenteren

  2 november 2012 19:24 maarten van lenteren
 2. Ik zou dit programma heel graag als podcast willen zien. Kan dat?

  28 september 2010 16:34 jacqueline
 3. wat een aanvulling, weer eens wat anders dan die hyper de piep kookprogramma's op de nederlandse tv, lees commerciele.
  Kijk uit naar de volgende uitzending!

  12 september 2010 13:10 Marianne