NPO
NTR

1.     Gerber, 400 g. 7,45 (gekocht bij Kaasland)

Betty Koster: Melig maar dat is minder erg dan slijmerig, ik vind hem niet verkeerd. Er zit een lekkere kaassmaak aan.

2.     Chalet, 400 g. 5,95 (gekocht bij de supermarkt)

Betty Koster: Deze is slijmerig, ze hebben hier ook andere wijn voor gebruikt, zoeter. Niet lekker.

3.     Emmi, 400 g. 4,95 (gekocht bij de kruidenier)

Betty Koster: Dit is walgelijk, heel slijmerig. En er is heel vieze kaas gebruikt, en het heeft een echt vals-chemische smaak.

Ron Blaauw: Ik ben het op alle punten eens met Betty. Hier is waarschijnlijk geprobeerd een gruyere en emmenthaler smaak mee te geven. Maar dat is op een nare manier gebeurd.

 

  1. Beste Marc, het recept van Bette Koster voor kaasfondue is te vinden op Foodtube. Zie:

    27 oktober 2012 09:51 Redactie
  2. Ik hoorde de fondue-test in de auto. Altijd al heb ik me verbaasd over de "pre-fab" fondue aangezien kaasfondue bij mij eigenlijk al een instant-gerecht is. Ja het kaas-raspen is even werk, maar verder is het een kwestie van wijn warmen en even roeren.

    Nu werd er ook een recept beloofd ... maar dat vind ik nergens (of kijk ik niet goed).
    Omdat, zoals ook door het panel gezegd werd, het gaat om de verhoudingen ben ik juist extra nieuwsgierig naar de "prof" receptuur.

    6 oktober 2012 21:27 Marc
  3. Er wordt zo ontzettend veel door elkaar heen gepraat
    tijdens de uitzending. Kan dat niet anders?
    Verder wel een leuke uitzending. Een couvert ergens in Amerika a raison van € 1000.00.
    Heb ik dat goed verstaan? Maar in Nederland weten we ook wel raad met de prijzen in wel of geen ster(ren) restaurant en dat hoef ik mijnheer Blauw toch ook niet te vertellen,die was op 5 oktober in uw uitzending.

    Met vriendelijke groet,

    K. Herder

    6 oktober 2012 15:33 Herder