NPO
NTR

Aan de vooravond van de feestmaand in Mangiare!: Cees Helder over Palazzo, Tom Kellerhuis test keukengerei, foodblog Chicks love food en tiramisu.

 

In Mangiare! deze maand test Ex-chef kunst HP/De Tijd en kok Tom Kellerhuis drie (on)handige gereedschappen voor de in keuken.

Cees Helder, voormalig chef-patron van Parkheuvel in Rotterdam was de eerste Nederlandse chef die drie Michelin-sterren verwierf. Inmiddels is de zaak verkocht en is er tijd voor losse projecten. Zoals koken in de tent van dinnershow Palazzo, neergestreken in Amsterdam-Zuidoost.

Chris Bajema gaat op pad met de makers van kookblog Chickslovefood.

In de feestmaand gaan we weer massaal met plastic bakjes in trein, tram, auto of achterop de fiets naar vrienden en familie. Wat moet daarin? Kookboekenfanaat Jonah Freud maakt tiramisu naar drie verschillende recepten.

 

Mangiare! Het lekkerste programma op de radio.

Presentatie: Petra Possel