NPO
NTR

In de landenreeks van Mangiare! is het vrijdag 9 augustus de beurt aan Italie. Te gast is Roberto Payer, general manager van het Amsterdamse Hilton hotel die ooit als gastarbeider van Italie naar Nederland kwam. En Manfred Meeuwig die voor ons Italiaanse olijfolie onder de loep neemt. Chris Bajema maakt een reportage over ijsfamilie Talamini en Jonah Freud bespreekt recente Italiaanse kookboeken. Luister naar Mangiare! Radio 1, 19-20 uur. Presentatie: Petra Possel 

 1. Beste redactie, Petra en iedereen! graag mistens een keer per week dit leuke en informatieve programma voor kookamateurs zoals ik. was vanavond weer heel onderhoudend vooral as e zef in d keuen bezig bent,

  succes
  Hilda

  9 augustus 2013 19:21 Hil
 2. Wat een geweldig programma. Elke 4 weken verheug ik mij er weer op. Informatie, humor, gezellig.
  Mag wat mij betreft elke week..

  9 augustus 2013 18:47 Paul Zonneveld