NPO
NTR

Vrijdag 3 januari 2014, van 19:00 - 20:00 uur op radio 1: Mangiare! Met deze keer de eerste aflevering van onze nieuwe kookwedstrijd Heel Holland Prakt, waarin luisteraars recepten sturen van doordeweekse maaltijden die door de redactie worden beoordeeld. Iedere maand kiezen we een recept uit, maken het, proeven het en bespreken het op de radio. Deze keer: snel stoofpotje met Merguez worstjes van luisteraar Lies.

Ook nieuw in Mangiare! Lieve Jonah, onze kookboekenvraagbaak Jonah Freud beantwoordt kookvragen van luisteraars. Kortom: stuur uw vragen en recepten naar mangiare@ntr.nl en doe mee met Mangiare! in het nieuwe seizoen.

Verder beginnen we het jaar vol goede voornemens en onderzoeken we de vraag: kun je LEKKER gezond leven. Met als gast Clara ten Houte de Lange, co-auteur van het kookboek Lekker Lang Jong, met recepten die passen binnen de adviezen van de Voedselzandloper, volgens Mangiare! hét boek over gezonde voeding van 2013.

En verslaggever Chris Bajema was in Parijs en deed daar, zoals gewoonlijk, wat Chris vond dat goed was.

 

Mangiare! Het lekkerste programma op de radio. Vanaf 24 januari om de week op radio 1.

 

Presentatie: Petra Possel

 

knipsel-crackers

Recept voor notencrackers uit Lekker Lang Jong van Clara ten Houte-De Lange

  1. Kan Mevrouw Possel haar zunige commentaar na afloop van de reportages van Chris Bajema achterwege laten? Valt zeer uit de toon.

    26 januari 2014 20:24 L.D.