NPO
NTR

In Mangiare op vrijdag 21 maart, van 19-20 uur op Radio 1:

Zelf edamame en quinoa verbouwen? Peter Bauwens weet alles over moestuinen en schreef het boek Groenten in de hoofdrol. Meester-patissier Hans Heiloo test voor ons verschillende soorten paas-chocolade. Jonah Freud maakt melanzana parmigiana volgens drie verschillende recepten en ze beantwoordt de vraag hoe je de beste karamel maakt.

 

Luister naar Mangiare!

Presentatie: Petra Possel

  1. Ik ben op zoek naar een kookboek waarin groente de hoofdrol speelt. Hebben jullie dat wel eens behandeld. Ik geloof het wel. Ik zoek naar titels om me erin te verdiepen. Kunnen jullie me adviseren.
    P

    20 juni 2014 10:33 Magda Martens
  2. In uw uitzending van gisteren kwam het begrip CSA community Shared Agriculture voorbij als een "nieuwe" ontwikkeling. In Wageningen bestaat dit in de vorm van de Nieuwe Ronde (www.denieuweronde.nl) al meer dan 15 jaar. Dus zo nieuw is dit niet. Dank u wel voor de interessante uitzending en succes met de volgende. Vriendelijke groeten, E. Verwegen

    22 maart 2014 11:27 Verwegen