NPO
NTR

In Mangiare! van vrijdag 3 oktober 2014 op NPO radio 1 om 19:00 uur: Joosje Noordhoek vond in de nalatenschap van Johannes van Dam  verhalen en recepten van Het Krokettenboek en maakte het met Jonah Freud af. Verslaggever Chris Bajema maakt garnalenkroketten met banketbakker in ruste  Cees Holtkamp. Kookboekenfanaat Jonah Freud maakt drie gerechten uit de nieuwe Ottolenghi en in Heel Holland Prakt deze keer het recept voor kindvriendelijke witlof van luisteraar Norbert van Haaster.

 

Presentatie: Petra Possel

  1. Lieve dames van Mangiare!

    Wat is het toch fijn om elke twee weken een aflevering van jullie prachtprogramma te kunnen beluisteren. Dat doe ik per podcast zodat ik niet live reageer, maar ik geniet niet minder van alle recepten en proeverijen. Maar ik moet wel even kwijt dat de kroketten alles tot nu toe sloegen. Het scheelde niets of ik was een kroket gaan halen. Wat een heerlijke uitzending! Ga zo door en veel Friese groeten,
    Frans Haven, Gytsjerk

    5 oktober 2014 14:52 Frans Haven