NPO
NTR

In Mangiare! op vrijdag 12 december om 19 uur op NPO Radio 1: de finale van Heel Holland Prakt. Een jaar lang stuurden luisteraars het recept van hun favoriete 'prak', een doordeweekse maaltijd, in een half uur te bereiden, voor niet te veel geld. Die gerechten werden live in de studio bereid en besproken. Nu komen de deelnemende luisteraars zelf hun prak koken en schotelen zij het voor aan de enige echte professionele Heel Holland Prakt Gala-jury: chef Peter Lute, kookboekenschrijfster Yvette van Boven, kookboekenfanaat Jonah Freud en onze charmante assistente Francien Knorringa.

 

Volgend jaar beginnen we in Mangiare met een nieuwe luisteraarswedstrijd. Het thema daarvan wordt onthuld tijdens het Heel Holland Prakt gala. Luisteren dus!

 

Mangiare, het lekkerste programma op de radio.

 

Presentatie: Petra Possel