NPO
NTR

Gedurende het hele jaar stuurden luisteraars ons hun favoriete recept voor een doordeweekse, snelle en betaalbare maaltijd onder de noemer Heel Holland Prakt. Iedere maand koos de redactie de beste inzending en werd dat gerecht geproefd tijdens de uitzending. De recepten daarvan staan op onze site onder 'Heel Holland Prakt'. Op 12 december kwamen 8 deelnemers naar Desmet in Amsterdam om live hun gerecht te serveren aan de jury met o.a. Peter Lute (voorzitter) en Yvette van Boven. De winnares was Marijke Klaassen met haar recept voor bietensmoor. Kijk hier voor een video-compilatie van die feestelijke uitzending.

 

In 2015 houdt Mangiare een nieuwe luisteraarswedstrijd, deze keer onder de noemer Het Diner. Daarvoor kunt u - allereerst - recepten inzenden voor het perfecte borrelhapje / hors d'oeuvre / amuse. Gedurende het jaar schuiven we op in gang en komen ook het voorgerecht, het hoofdgerecht en het nagerecht aan bod. Maar allereerst dus iets tongstrelends om mee te beginnen. Wat biedt u uw gasten aan? De criteria zijn: haalbaar en betaalbaar. Kortom: het moet goed te doen zijn qua tijd en handelingen en het mag ook niet te duur zijn. Mail uw inzending naar mangiare@ntr.nl !