NPO
NTR

In Mangiare! van vrijdag 6 februari 2015, om 19 uur op NPO Radio 1 gaan we naar Rotterdam! Culinair journalist en Rotterdammer Wim de Jong  vertelt over zijn internetplatform De buik van Rotterdam, dat de Rotterdamse persprijs van 2014 ontving. Verslaggever Chris Bajema dompelt zich onder in de Markthal van Rotterdam. Kookboekenfanaat Jonah Freud test drie verschillende recepten voor mosselen. En charmante assistente Francien Knorringa begint vanavond met de eerste aflevering van Het Diner, de nieuwe receptenwedstrijd van Mangiare! Wie levert het lekkerste recept voor een hors d'oeuvre / borrelhapje / amuse bouche? Stuur uw inzending naar manier@ntr.nl en mogelijk bent u in december kandidaat in onze wedstrijd met juryvoorzitter Herman Koch.

 

Mangiare! Het lekkerste programma op de radio.

Presentatie: Petra Possel