NPO
NTR

In Mangiare! op vrijdag 11 december 2015 live op NPO Radio 1: de grande finale van onze luisteraarswedstrijd Het Diner. Onder leiding van juryvoorzitter Herman Koch en overige juryleden Yvette van Boven, Jonah Freud en Francien Knorringa wordt uit alle inzendingen van het afgelopen jaar de winnaar gekozen. Degene die het recept instuurde voor het lekkerste gerecht uit een feestelijk diner mag op onze kosten gaan dineren in een hoofdstedelijk restaurant dat lezers van het boek Het Diner bekend zal voorkomen.

De recepten vindt u op deze site, onder het kopje 'recepten'. Dit zijn de kandidaten:

AMUSE
Romeins hapje
Jo en Rino Brunenberg

VOORGERECHT
Aspergekroon
Jeroen Helvoirt

VOORGERECHT
Coquilles met ruccola
Fem Mente

VOORGERECHT
Kreeftensoep
John Kok

HOOFDGERECHT
Kabeljauw Parmaham
Ankie Blommesteijn

HOOFDGERECHT
Kalfsstoof
David Anker

DESSERT
Kardamom Yoghurt Mousse
Sarah van Dijk

DESSERT
Pavlova
Sarah Notenboom

DESSERT
Cranberry taart
Hanneke de Jonge

 

Presentatie: Petra Possel