NPO
NTR

In Mangiare! van vrijdag 1 december 2017 om 19 uur op NPO Radio 1:  De grote finale van onze receptenwedstrijd voor luisteraars: De Allerbeste Kok Blijft Toch Je Moeder. Tien kandidaten presenteren hún favoriete moedersgerecht aan de jury, dit jaar onder leiding van Nederlands bekendste thuiskok Paul de Leeuw en verder met ons vaste jurylid kookboekenschrijver en programmamaker Yvette van Boven en Mangiare's charmante assistente Francien Knorringa. Man met de microfoon Chris Bajema loopt rond en proeft de sfeer in de keuken en onder het publiek.

 

Presentator: Petra Possel

Presentator Petra Possel met Paul de Leeuw en Yvette van Boven, net voor aanvang van de uitzending  (alle fotografie: Julie Hrudova)

Juryvoorzitter Paul de Leeuw

Verslaggever Chris Bajema spreekt kandidaten in de keuken

Vast jurylid Yvette van Boven houdt haar bevindingen bij

Juryberaad Paul de Leeuw, Yvette van Boven en Francien Knorringa

Winnaar Petra Kruse met haar moeder en het winnende recept voor Andalusische lever