In de uitzending van 22 maart proeven we kroepoek, onze Azië expert Soesja Hu proeft onderstaande kroepoeks:
- Kroepoek Oedang Borrel, Ingrediënten: tapiocazetmeel, garnaal(dikgedrukt op het etiket maar niet hoevéél garnaal), suiker, zout, knoflook, mononatriumglutanaat (E621), citroenzuur (E330), natriumbicarbonaat (E500) en slaolie. 1,89 100 gram. (gekocht in de supermarkt)
- Palembang Krupuk, Bijzondere vorm, grote, gevlochten crackers, Ingrediënten: tapiocameel, zonebloemolie, vis(7,5%), suiker, zout, ei, smaakversterker E621, 2,41, 65 gram (gekocht in de toko)
- Gendar, Javaanse rijst kroepoek, Ingrediënten:rijstmeel, zout, knoflook, glutamate E621, sojaolie. 2,69, 100 gram (via de groothandel voor aziatische producten) ook goed voor vegetariers.
Op tafel als extra ook de zelfgebakken van de charmante assistente!
© 2024 NTR