Mangiare! verkeert deze maand in winterse sferen: Nederlandse baktraditie, koek en zopie, chocolademelk en erwtensoep.
Chef-patissier en chocolatier Hans Heiloo proeft drie kant en klare varianten van chocolademelk.
Gaitri Pagrach-Chandra groeide op in Guyana (Zuid-Amerika) op diverse plantages en kreeg suiker met de paplepel ingegoten. De liefde bracht haar naar Nederland, waar ze zich stortte op de geschiedenis van het Nederlandse bakken. Haar hele gezin troonde ze mee naar bakkerijen in alle uithoeken van het land. Het boek dat hieruit voortkwam werd vorige week beloond met de titel “Kookboek van het Jaar”.
Chris Bajema begeeft zich in de wereld van de koek en zopie.
Snert, winterser kan bijna niet. Kookboekenfanaat Jonah Freud maakt het volgens drie verschillende recepten.
Mangiare! Het lekkerste programma op de radio.
Presentatie: Petra Possel
het water loop t me in de mond, hmm spek pannekoeken.
ik zit even in California en luister naar jullie programma vie het Internet.
De gemberbolussen en spek pannekoeken, heerlijk!!
denk je wel..