Paul de Leeuw proeft en beoordeelt hotdogs, de hotdog-buns (broodjes) en de toppings.
Toppings waren oa:
Zuurkool Jalapenõs Mosterd Mayonaise Ketchup Gebakken uitjes
- Baambrugse Big Knakworst 3,14 euro voor vijf worstjes totaal 375 gram
Info op de verpakking: 95% varkensvlees, kruiden, specerijen,, concerveermindel natruimnitriet, bindmiddel, dezxtrose, schapendarm, bindmiddel, natriumfosfaten, bindmiddel.
- Ikea KORV hotdogworst 2,70 voor 8 worstjes totaal 440 gram
Info op de verpakking: Varkensvlees (47%), water, rundvlees (!) (8%), varkensvet, aardappelmeel, zout, suiker, antioxidant (E300, E325), stabilisator (E450iii) uiten, paprika, rode paprika, rook aroma, conserveermiddel E250, Collageen behuizing. Vlees herkomst: EU
- Brandt en Levie Knakworst 4,50 euro voor drie worstjes totaal 240 gram
Op de verpakking: Varkensvlees, zout (conserveermiddel natriumnitriet), mosterdzaad, witte peper, zwarte peper, ui, foelie, korianderzaad, cayenne.
- Hotdog 1 komt op een Brioche Hot Dog Bun gekocht bij de groothandel Prijs: 0,45 per bun
- Hotdog 2 komt op de bijpassende Ikea KORVBRÖD hot dog bun Prijs 0,21 per bun
- Hotdog 3 komt op een Hotdogbroodje gekocht bij een grote Nederlandse supermarkt, ‘Licht zoet mals broodje' Prijs 0,23 ct per bun